Εταιρεία

Η εταιρεία Nutriendi, ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η διακίνηση, εμπορία και διάθεση διαιτητικών τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σε ασθενείς, νοσοκομεία, φαρμακεία και σε όλους τους φορείς υγείας.

Η αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας, με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως, όπως η Prodiet, διαμορφώνουν ένα αυστηρό εταιρικό προφίλ, που σε συνδυασμό με το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό και την πλήρη υποστήριξη των ασθενών, συνιστούν μια μεγάλη επιτυχία για μας.

Η εταιρεία συνίσταται από ένα οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και εξειδικευμένο τμήμα διατροφολόγων και ιατρών, σαν εξωτερικούς συνεργάτες, που παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεται ή ενδέχεται να χρειαστεί στους ασθενείς.

Η αποστολή της εταιρείας μας είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ασθενών, η πλήρης υποστήριξή τους και η εφαρμογή νέων καινοτόμων μεθόδων στον τομέα της διατροφής.

Η κλινική υποστήριξη ασθενών και ιατρών και η επιμονή της εταιρείας στις επαγγελματικές αξίες και στην ηθική, συνδράμουν στην συνεισφορά μας στην κοινωνία, όπου όλοι ζούμε και εργαζόμαστε.

Nutriendi. Στα λατινικά σημαίνει διατροφή. Η διατροφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας σε καθημερινή βάση. Αυτό θα αποδείξουμε και αυτό ήρθαμε να δημιουργήσουμε.